Eksponeret tagdug

Vores højkvalitative løsninger til eksponerede tage har lang levetid, er robuste i alle klimaer og udgør bæredygtige løsninger med af høj teknisk kvalitet.

Protan eksponeret tagdug

Robuste kvalitetsløsninger

Protan leverer en række højkvalitetsprodukter til eksponerede tage. Produkterne er sikret mekanisk igennem vakuum eller komplet fiksering til tagstrukturen. Tagduge er perfekte til flade og hældende tage på nybyggeri og restaureringsprojekter. Protans tagduge og membraner forstærkes og coates med PVC-P (blødgjort).

Protans tagdækninger

  • modstår høje og lave temperaturer
  • er UV-bestandige
  • er selvslukkende
  • har fremragende     
  • punkteringsmodstandsdygtighed
  • er svejset med varmluft

Mest velegnede

Vores produkter har overlegen rivestyrke, hvilket navnlig er vigtigt, når det drejer sig om at forebygge vindskader i områder med ekstreme vindstyrker. Vores tagduge er mest velegnet til montering i miljøer med ekstremt koldt vejr – en klar fordel i løbet af vinteren og i kolde klimaer.

Skridsikker

Tagduge har en tekstureret overflade, der er skridsikker. Sammenlignet med ikke-teksturerede tagduge udgør dette en vigtig sikkerhedsfaktor under både montering og vedligeholdelse.

Selvslukkende

Vores tagduge til eksponerede tage er selvslukkende. Det betyder, at de ikke hjælper med at sprede ild. De er klassificerede i overensstemmelse med EN 13501-5 for de fleste substrater. Der findes en komplet oversigt på www.protan.com og i SINTEF’s tekniske godkendelse for tagdækninge.

Intet behov for åben ild

Protans membraner og tagduge sammensvejses ved brug af varm luft alene, hvilket er en sikker metode til taglægning. Ved valg af Protans løsninger undgår man at tage en risiko i monteringsperioden.