PROTAN PRÆFABRIKEREDE DETALJER

PROTAN PRÆFABRIKEREDE DETALJER

Protans præfabrikerede detaljer giver en helhedspræget og sikker udførelse, der samtidig er tidsbesparende. Protan har det bredeste udvalg af præfabrikerede detaljer, herunder detaljer til hjørner, rør, ombukninger m.m.

Hver enkelt komponent er omhyggeligt udviklet og konstrueret til at sikre en god varig vandtæt løsning, der samtidig giver et pænt og helhedspræget udseende.

Detaljerne leveres sammen med øvrige materialer til byggepladsen, klar til brug. Dette giver betydelige tidsbesparelser, fordi montøren slipper for selv at udforme detaljerne. Detaljerne vil også give taget et pænere udseende, når det er færdigt, fordi detaljerne er ensartede i udførelsen og dermed giver et mere helhedspræget tag. Detaljerne er fremstillet af forskellige membrankvaliteter, så de passer perfekt til enhver løsning. Detaljerne gives i en række forskellige størrelser, der passer til de forskellige anvendelsesområder, og de kan også leveres efter kundespecificerede mål.

Hvis du ønsker flere oplysninger om vores udvalg og løsninger til de forskellige anvendelsesområder, er du velkommen til at downloade vores produktkatalog med detaljer og tilbehør her.